side banner

Gulvsystemet er et tyverisikringssystem, der er begravet under gulvet og ikke kan ses af kunderne.Derudover er det skjulte gulvsystem faktisk en slags AM-tyverisikring, og den anvendte frekvens er også 58KHz.Derudover er gulvsystemet en af ​​de bedre detekteringsfunktioner i EAS systemet, med en høj detekteringsrate og stabil funktion.

Fordelene ved gulvsystem:

1. Detektionshastigheden og anti-interferensen er stærkere end almindeligt AM-udstyr, og funktionen er meget god.Den skjulte gulvenhed har ikke et problem med sikkerhedsmærket, og dets registreringshastighed kan generelt nå mere end 99 %.

2. Begravet i jorden er gemt under gulvet, og kunderne kan ikke se det på døren.Nogle butikker forventer ikke, at kunderne ser vertikale tyverisikringsantenner på grund af butikkernes pladsdesign og produkternes avancerede placering, og dette problem kan løses ved at begrave dem i jorden.

3. Gulvsystemet er sammensat af to dele, masteren og spolen.Mesteren er installeret på loftet, og spolen er begravet i jorden;når mærket passerer forbi, vil spolen føle det og derefter sende det til masteren, masteren vil være alarm.

4. Tyverisikringsvibrationen er kraftig.Almindelige tyve vil se, at der ikke er nogen EAS-antenne installeret ved døren til butikken, og tyverisikringsmærket er relativt skjult, de vil dristigt gå ind i butikken for at stjæle ting, men hvis butikken er installeret med en gulvanordning, tyven vil blive afsløret ved døren, undergrunden vil slå en alarm, og så stopper sikkerheden tyven.Denne form for usynlig anti-tyveri chokerer tyvene endnu mere, og gør det også muligt for andre mennesker, der har til hensigt at stjæle, at stoppe tyveriet.

Fordele
Fordele 2

Indlægstid: 19. oktober 2021